Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee2241g2308kcal517.6g0g33.6g0g
Seesamiöljy, Amoy60g539kcal0g0.1g59.8g0g
Maissitärkkelys 16g57kcal0.1g13.8g0.1g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.5g23.4g3.6g30g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Sokeriherneen palko500g150kcal16.5g18g1.5g0g
Lihaliemi laimennettu 500g95kcal0g15g3g0.1g
Pinaatti 1000g134kcal16.2g4g3g13g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g60g174kcal0.1g43g0.1g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Maissitärkkelys 16g57kcal0.1g13.8g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g2g7.5kcal0g1.9g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Seesamiöljy, Amoy20g180kcal0g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g8863kcal1235.8g387.8g253g127.8g
Valittu annoskoko6528g4431kcal617.9g193.9g126.5g63.9g
Annoskoko puolitettuna3264g2216kcal309g97g63.3g32g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421