Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2880g21024kcal28.8g28.8g2304g0g
Aurinkokuivattu tomaatti672g1216kcal18.1g80.6g94.1g0g
Valkosipuli 576g624kcal45.5g93.9g3.5g12.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g384g181kcal5.8g28g4.6g11.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro384g118kcal8.1g16.1g1.9g12.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g576g1256kcal132.5g0.6g80.6g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g576g3744kcal172.8g0g230.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g480g550kcal4g30g49g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g57424kcal831.2g556g5536.2g102.6g
Valittu annoskoko6528g28712kcal415.6g278g2768.1g51.3g
Annoskoko puolitettuna3264g14356kcal207.8g139g1384.1g25.7g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020