Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2727g798kcal25.6g122.7g10.9g51.8g
Jauheliha, sika-nauta 1283g2841kcal224.6g0g218.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)594g208kcal5.9g40.9g3g8.3g
Kesäkurpitsa962g164kcal3.8g24.1g5.8g6.7g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour321g962kcal10.9g13.8g96.2g3.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa642g1925kcal147.6g0g147.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g13796kcal836.8g403g963.2g140g
Valittu annoskoko6528g6898kcal418.4g201.5g481.6g70g
Annoskoko puolitettuna3264g3449kcal209.2g100.8g240.8g35g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148