Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2887g2198kcal54.3g447.5g5.8g28.9g
Sipuli (kuorittu)802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Paprika, punainen401g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Nakki, keskiarvo 2406g5612kcal274.3g27.9g495.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g16327kcal690.2g1075g1009.6g102.8g
Valittu annoskoko6528g8164kcal345.1g537.5g504.8g51.4g
Annoskoko puolitettuna3264g4082kcal172.6g268.8g252.4g25.7g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686