Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2001g422kcal24g68g4g42g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g66g211kcal5.4g10.6g16.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Puuroriisi200g700kcal12g152g3.4g4.6g
Vesi2701g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Paistijauheliha nauta 5%1200g1549kcal249.7g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g6360kcal590.4g491g217.6g103.4g
Valittu annoskoko6528g3180kcal295.2g245.5g108.8g51.7g
Annoskoko puolitettuna3264g1590kcal147.6g122.8g54.4g25.9g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432