Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1270g127kcal7.6g21.5g1.3g8.9g
Sipuli, kokonainen 50g178g48kcal2.3g8.5g0.4g1.2g
Omena, ulkomainen kuorittu2540g1041kcal5.1g238.8g2.5g45.7g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2540g1524kcal86.4g114.3g88.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g5481kcal202.8g766.2g186.2g111.6g
Valittu annoskoko6528g2740kcal101.4g383.1g93.1g55.8g
Annoskoko puolitettuna3264g1370kcal50.7g191.6g46.6g27.9g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500