Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g2964g3556kcal444.5g207.5g88.9g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1442g952kcal216.3g0g10.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1602g2563kcal33.6g60.9g240.3g0g
Sipuli 401g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Oivariini, 60 (100g)120g661kcal1.2g1.2g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g15706kcal1401.2g577.6g824.4g13.6g
Valittu annoskoko6528g7853kcal700.6g288.8g412.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna3264g3927kcal350.3g144.4g206.1g3.4g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179