Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 131g206kcal15.1g6.7g13.3g0.1g
Vesi306g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%109g142kcal3.3g2.2g14.2g0.1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)66g10kcal0.4g2g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Ketsuppi, Felix18g16kcal0.2g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1309g934kcal42.4g54.4g62.4g1.6g
Valittu annoskoko655g467kcal21.2g27.2g31.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna327g234kcal10.6g13.6g15.6g0.4g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.2g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609