Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Selleri, annos 50g87g12kcal0.9g2.6g0g0g
Paprika, vihre18g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Tomaattimurska 175g51kcal1g9.3g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 5.8g18kcal0.5g0.8g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1309g224kcal8g35g4g11.6g
Valittu annoskoko655g112kcal4g17.5g2g5.8g
Annoskoko puolitettuna327g56kcal2g8.8g1g2.9g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639