Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g205g573kcal38.9g0g45g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g216g76kcal3.5g14.9g0.2g3g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g234g187kcal25.7g6.8g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1309g1671kcal136.2g43.4g104g6g
Valittu annoskoko655g835kcal68.1g21.7g52g3g
Annoskoko puolitettuna327g418kcal34.1g10.9g26g1.5g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573