Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka14g101kcal0.1g0.1g11.3g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g225g338kcal42.7g0g19.8g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.2g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka39g32kcal1.3g7.5g0.4g0.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka17g4.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g64kcal2.2g13g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1093kcal93.6g43.6g64.6g4g
Valittu annoskoko655g547kcal46.8g21.8g32.3g2g
Annoskoko puolitettuna328g273kcal23.4g10.9g16.2g1g
Arvot/100g100g83kcal7.1g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026