Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g385g540kcal61.7g11.6g28.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)113g68kcal0.8g5.4g4.5g0.3g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g90g325kcal7.7g69.4g0.9g0g
Sipuli 61g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.6g16kcal0.5g1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1932kcal143g180.6g69.4g2.6g
Valittu annoskoko655g966kcal71.5g90.3g34.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna327g483kcal35.8g45.2g17.4g0.7g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056