Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 211g467kcal36.9g0g35.8g0g
Sipuli (käsittelemätön)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.6g68kcal0g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1298kcal81.2g45.4g87.6g4.6g
Valittu annoskoko655g649kcal40.6g22.7g43.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna327g325kcal20.3g11.4g21.9g1.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126