Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 601g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)210g168kcal7.1g39.9g2.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g3003g435kcal0g102.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1051g190kcal5.9g26.3g4.2g7.4g
Pasta 3-viljan (Torino)270g946kcal40.5g178.4g6.8g13.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.2g0g120.1g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Persilja 150g41kcal2.1g1.7g0.3g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13080g8669kcal583.2g756.6g353.6g86.2g
Valittu annoskoko6540g4334kcal291.6g378.3g176.8g43.1g
Annoskoko puolitettuna3270g2167kcal145.8g189.2g88.4g21.6g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156