Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80480g1949kcal364.8g24g43.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3200g4032kcal352g9.6g288g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g80g8kcal1.2g0g0.5g68g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Voi 336g2437kcal4g1.3g273.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13088g22134kcal1476g117.8g1769.8g136g
Valittu annoskoko6544g11067kcal738g58.9g884.9g68g
Annoskoko puolitettuna3272g5534kcal369g29.5g442.5g34g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107