Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g100g600kcal21g6.6g54g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl250g850kcal5g7.5g87.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.3g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g4057kcal121.4g32.4g380g0g
Valittu annoskoko655g2029kcal60.7g16.2g190g0g
Annoskoko puolitettuna328g1014kcal30.4g8.1g95g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112903