Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g67g85kcal9.9g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä50g21kcal0.7g4g0.1g1.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.7g7.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Siirappi 4.2g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g359kcal25.8g26.2g18g9.2g
Valittu annoskoko655g180kcal12.9g13.1g9g4.6g
Annoskoko puolitettuna328g90kcal6.5g6.6g4.5g2.3g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391