Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)100g30kcal1g4g0.4g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Basilika, tuore1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g397kcal22.4g31.4g18.2g4.6g
Valittu annoskoko655g199kcal11.2g15.7g9.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna328g99kcal5.6g7.9g4.6g1.2g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954