Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g119g416kcal15.5g74.9g3.9g10.6g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 167g318kcal33.4g0.6g20.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 104g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti21g58kcal0.7g1.2g5.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)27g34kcal0.9g1g2.7g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1887kcal105.2g182.6g75.2g30.6g
Valittu annoskoko655g944kcal52.6g91.3g37.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna328g472kcal26.3g45.7g18.8g7.7g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124