Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana200g344kcal35.8g1g22g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g38g45kcal10.1g7.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g63g69kcal1.9g2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1311g1219kcal104.8g79g58.6g10.6g
Valittu annoskoko655g610kcal52.4g39.5g29.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna328g305kcal26.2g19.8g14.7g2.7g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142