Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2875g5751kcal575.1g0g373.8g0g
Vesi2156g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl270g784kcal6.2g8.1g80.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix388g194kcal5.8g38.8g1.9g0g
Sipuli 395g120kcal4.9g19g0.8g6.7g
Coctailkurkku, Pirkka108g29kcal1.1g5.9g1.1g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 144g493kcal14.6g100.6g1.7g5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g216g1941kcal0g0g215.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g18624kcal1215.4g344.8g1351.6g27.2g
Valittu annoskoko6552g9312kcal607.7g172.4g675.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna3276g4656kcal303.9g86.2g337.9g6.8g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832