Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g4336g15176kcal520.3g2818.3g95.4g390.2g
Oliiviöljy 723g6391kcal0g0g722.6g0g
Valkosipuli 289g313kcal22.8g47.1g1.7g6.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1204g260kcal3.7g19.3g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g44279kcal1093.6g5769.4g1639.4g795g
Valittu annoskoko6552g22140kcal546.8g2884.7g819.7g397.5g
Annoskoko puolitettuna3276g11070kcal273.4g1442.4g409.9g198.8g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761