Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1608g482kcal74g30.6g4.8g25.7g
Porkkana 1314g430kcal8.1g73.1g2.6g33.5g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio600g1680kcal114g0g132g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g30g70kcal0.9g7.9g4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)750g450kcal7.5g33.8g30g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g6224kcal409g290.8g346.8g127.4g
Valittu annoskoko6552g3112kcal204.5g145.4g173.4g63.7g
Annoskoko puolitettuna3276g1556kcal102.3g72.7g86.7g31.9g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773