Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore2166g671kcal15.2g119.1g2.2g30.3g
Vesi722g0kcal0g0g0g0g
Sokeri921g3737kcal0g919.6g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g2744g10425kcal194.8g1380g444.5g49.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g29668kcal420g4837.4g893.4g159.4g
Valittu annoskoko6552g14834kcal210g2418.7g446.7g79.7g
Annoskoko puolitettuna3276g7417kcal105g1209.4g223.4g39.9g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847