Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4209g5303kcal463g12.6g378.8g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g982g2652kcal127.7g0g235.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1122g2806kcal213.3g0.3g246.9g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g140g1263kcal0g0g140.3g0g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g25065kcal1609.6g26.4g2117.4g0g
Valittu annoskoko6552g12533kcal804.8g13.2g1058.7g0g
Annoskoko puolitettuna3276g6266kcal402.4g6.6g529.4g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594