Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2249g406kcal12.6g56.2g9g15.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl135g1214kcal0g0g134.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1799g2986kcal341.8g0g179.9g0g
Sipuli 495g150kcal6.2g23.7g1g8.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1574g320kcal9.4g59.8g4.7g22g
Ketsuppi, Heinz243g250kcal2.2g58.5g0.2g2.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 32g0.8kcal0.2g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4.5g11kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g10741kcal749.8g406g661g106.2g
Valittu annoskoko6552g5371kcal374.9g203g330.5g53.1g
Annoskoko puolitettuna3276g2685kcal187.5g101.5g165.3g26.6g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640