Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1750g613kcal17.5g113.7g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g35g34kcal2.1g6g0.1g0g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.3g0g0g
Nautajauheliha 15%1400g2870kcal252g0g210g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 175g654kcal39g0g56g0g
Munakoiso 2625g587kcal13.1g81.4g5.2g65.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 175g347kcal2.4g3.1g35g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g10985kcal661.4g464.6g687.4g158.4g
Valittu annoskoko6552g5492kcal330.7g232.3g343.7g79.2g
Annoskoko puolitettuna3276g2746kcal165.4g116.2g171.9g39.6g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465