Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 174g925kcal0.5g0.9g104.5g0g
Sokeri 169g687kcal0g169.1g0g0g
Kananmuna kuoreton169g242kcal20.3g0g16.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 70g233kcal0g56.9g0g1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g50g309kcal10.7g6.1g27.5g3.6g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g4985kcal63g513.8g297.8g9.2g
Valittu annoskoko656g2492kcal31.5g256.9g148.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna328g1246kcal15.8g128.5g74.5g2.3g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563