Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 277g67kcal5g6.1g0.8g6.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g35g9kcal0.5g1.7g0g0.6g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)77g23kcal2.5g2.8g0.2g0g
Tomaatti 79g18kcal0.4g2.7g0.2g1.1g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g175g123kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1313g604kcal18g29.2g14.6g16.6g
Valittu annoskoko656g302kcal9g14.6g7.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna328g151kcal4.5g7.3g3.7g4.2g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521