Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g53g15kcal0.6g2.5g0.2g1.6g
Kalaliemikuutio 5.8g18kcal0.6g2g0.8g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g73g204kcal13.9g0g8g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g88g70kcal14.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g718kcal62.6g31.8g19.6g5g
Valittu annoskoko656g359kcal31.3g15.9g9.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna328g180kcal15.7g8g4.9g1.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115