Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g320g1248kcal0.6g310.4g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g800g765kcal8.8g145.6g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g640g5760kcal0g0g640g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4800g1296kcal62.4g230.4g9.6g81.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g18138kcal143.6g1372.8g1299.2g163.2g
Valittu annoskoko6560g9069kcal71.8g686.4g649.6g81.6g
Annoskoko puolitettuna3280g4534kcal35.9g343.2g324.8g40.8g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234