Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1669g467kcal10g99.3g3.3g41.7g
Peruna, keskikokoinen 60g501g301kcal7.5g65.1g0.5g4.5g
Inkivääri, tuore, silputtu50g40kcal0.9g8.9g0.4g1g
Lehtiselleri 134g17kcal1.5g1.5g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 3338g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%334g534kcal9g9g50.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl167g125kcal6.7g13.4g5g0.2g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g4312kcal79g423.2g254g107.6g
Valittu annoskoko6560g2156kcal39.5g211.6g127g53.8g
Annoskoko puolitettuna3280g1078kcal19.8g105.8g63.5g26.9g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944