Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g3208g3978kcal144.4g802g19.2g32.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g2406g3104kcal500.4g0g120.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g441g119kcal5.7g21.2g0.9g7.5g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g401g762kcal136.3g6g20g0g
Mustapippuri 56g157kcal6.1g21.5g1.9g14.9g
Paprikajauhe 48g155kcal7.1g8.8g6.3g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g16548kcal1600g1719g337.2g145g
Valittu annoskoko6560g8274kcal800g859.5g168.6g72.5g
Annoskoko puolitettuna3280g4137kcal400g429.8g84.3g36.3g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416