Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali601g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Punajuuri 701g269kcal7g48.4g1.4g17.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1001g762kcal18.8g155.2g2g10g
Porkkana 601g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]341g1149kcal40.9g0g126g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 1001g2795kcal104.1g80.6g231g1.4g
Sitruuna kuorittu 60g25kcal0.4g1.3g0.7g1.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)45g45kcal3.4g7.7g0.2g0.9g
Vesi2003g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g10878kcal377.6g717.8g728.6g128.8g
Valittu annoskoko6560g5439kcal188.8g358.9g364.3g64.4g
Annoskoko puolitettuna3280g2719kcal94.4g179.5g182.2g32.2g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209