Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 401g1291kcal33.1g253g8g30.4g
Keräkaali, 100g501g120kcal6g17g1g10.5g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g100g200kcal15g25g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g501g140kcal3g29.8g1g12.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka501g55kcal5.5g5.5g1g5g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Peruna, keskikokoinen 60g501g301kcal7.5g65.1g0.5g4.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )50g451kcal0g0g50.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore1002g170kcal6g25g4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g5727kcal165.2g888.8g143.2g156.8g
Valittu annoskoko6560g2864kcal82.6g444.4g71.6g78.4g
Annoskoko puolitettuna3280g1432kcal41.3g222.2g35.8g39.2g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389