Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.6g0.6g7g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste839g218kcal7.6g40.3g2.5g19.3g
Peruna, vanha, kuorittu 210g160kcal3.9g32.5g0.4g2.1g
Vesi3497g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi31g86kcal2.8g2.2g7.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)28g73kcal3.6g3.4g5g0.1g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g929kcal106.3g0g56g0g
Kukkakaali, tuore839g168kcal15.1g18.5g2.5g15.1g
Chili paprika punainen28g11kcal0.6g2.5g0g0g
Persilja 70g19kcal1g0.8g0.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13132g3666kcal296g262.8g149.8g106.4g
Valittu annoskoko6566g1833kcal148g131.4g74.9g53.2g
Annoskoko puolitettuna3283g917kcal74g65.7g37.5g26.6g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876