Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Broilerifilee, marinoimaton980g1049kcal226.4g0g14.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g560g157kcal3.4g33.3g1.1g14g
Lanttu 280g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Juuriselleri 70g22kcal0.9g3.2g0.1g2.2g
Palsternakka 70g45kcal0.4g8.3g0.3g3.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka56g6.2kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka700g245kcal19.6g32.9g7g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g28g56kcal1.4g7g2.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g28g78kcal2.4g4.8g5.3g0.1g
Vesi3360g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)280g980kcal35.8g195.2g5.3g9g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13132g5751kcal592.2g602.4g103.6g77.4g
Valittu annoskoko6566g2875kcal296.1g301.2g51.8g38.7g
Annoskoko puolitettuna3283g1438kcal148.1g150.6g25.9g19.4g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095