Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g281g354kcal14.1g7.9g29.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g169g608kcal47.2g3.4g45.6g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl27g92kcal3.8g15.1g1.8g3g
Ruisjauho Pirkka51g154kcal4.9g30.9g1g7.6g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g2789kcal171.6g119.6g181.2g21.2g
Valittu annoskoko657g1395kcal85.8g59.8g90.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna329g697kcal42.9g29.9g45.3g5.3g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368