Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus282g85kcal5.6g14.1g0.8g8.5g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)282g313kcal64.8g0g5.6g0g
Juusto, Valio arkijuusto56g186kcal15.2g0g13.5g0g
Oliiviöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1490kcal173.2g32g73.6g17g
Valittu annoskoko657g745kcal86.6g16g36.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna329g372kcal43.3g8g18.4g4.3g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890