Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 250g40kcal1.9g5g0.3g5g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g25g63kcal1.5g0.8g5.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g252kcal8.8g15.4g15.2g11.2g
Valittu annoskoko657g126kcal4.4g7.7g7.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna329g63kcal2.2g3.9g3.8g2.8g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093