Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK113g191kcal11.3g11.3g11.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g225g79kcal3.6g15.5g0.2g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 32g15kcal0.4g3g0.1g0.5g
Sinappi 7.2g10kcal0.3g1g0.4g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 68g14kcal0.5g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g775kcal35.2g78.2g34.8g12.8g
Valittu annoskoko657g388kcal17.6g39.1g17.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna329g194kcal8.8g19.6g8.7g3.2g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174