Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g113g191kcal22.5g0g11.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g141g113kcal2.1g9.4g7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.3kcal0.4g0.3g0.5g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g7.9g30kcal1.9g0g2.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g37g101kcal7.4g0.4g8.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)25g182kcal0g0g20.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g84g289kcal5.8g65.8g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1875kcal85.8g155.6g100.4g5.6g
Valittu annoskoko657g938kcal42.9g77.8g50.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna329g469kcal21.5g38.9g25.1g1.4g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924