Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g141g155kcal11g25.3g0.7g12.8g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen0.6g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 253g58kcal1.4g8.7g0.8g3.5g
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%225g383kcal45.1g0g22.5g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1323kcal116.4g72.6g59.4g34g
Valittu annoskoko657g661kcal58.2g36.3g29.7g17g
Annoskoko puolitettuna329g331kcal29.1g18.2g14.9g8.5g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.5g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373