Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus32g110kcal4.4g0.2g10.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa147g191kcal26.4g1.9g8.1g0g
Valio fraiche 5%45g41kcal1.8g3.4g2.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)90g149kcal2.7g3.6g13.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)23g59kcal7g0g3.4g0g
Ketsuppi, Felix17g15kcal0.2g3.5g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)304g398kcal36.5g225.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1924kcal158g475.6g81g0g
Valittu annoskoko657g962kcal79g237.8g40.5g0g
Annoskoko puolitettuna329g481kcal39.5g118.9g20.3g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821