Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g1800g2376kcal378g0g90g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g1800g3582kcal360g0g234g0g
Margariini, Pirkka11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g101kcal0g0g11.2g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli450g1350kcal16.2g18.9g135g0g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%900g1440kcal24.3g24.3g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13140g17982kcal1563g108.2g1229.4g7.6g
Valittu annoskoko6570g8991kcal781.5g54.1g614.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna3285g4496kcal390.8g27.1g307.4g1.9g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720