Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton3003g3243kcal678.6g0g54g0g
Pekoni atria1501g5255kcal225.2g0g450.4g0g
Sieni rouskut, suolattu 961g250kcal15g22.1g4.8g27.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g63kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g991kcal6g9g105.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni751g976kcal22.5g15g97.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13152g21555kcal1904g111.8g1424.6g58.2g
Valittu annoskoko6576g10777kcal952g55.9g712.3g29.1g
Annoskoko puolitettuna3288g5389kcal476g28g356.2g14.6g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489