Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale877g2806kcal105.2g0g263g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 3603g873kcal49.4g69.5g18g89.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen66g476kcal0.7g0.7g52.8g0g
Maito, Kevyt1069g492kcal34.2g51.3g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 541g679kcal59.5g1.4g48.8g0g
Mozzarella juustoraaste, valio420g1219kcal109.3g0g88.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13152g13087kcal716.6g245.8g973.8g178.8g
Valittu annoskoko6576g6543kcal358.3g122.9g486.9g89.4g
Annoskoko puolitettuna3288g3272kcal179.2g61.5g243.5g44.7g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412