Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1280g128kcal7.7g21.6g1.3g9g
Sipuli, kokonainen 50g179g48kcal2.3g8.6g0.4g1.3g
Omena, ulkomainen kuorittu2560g1050kcal5.1g240.6g2.6g46.1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2560g1536kcal87g115.2g89.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13158g5524kcal204.2g772g187.8g112.8g
Valittu annoskoko6579g2762kcal102.1g386g93.9g56.4g
Annoskoko puolitettuna3290g1381kcal51.1g193g47g28.2g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500