Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 94g81kcal2.9g4.1g5.6g0g
Katkarapu, rainbow421g421kcal96.8g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Tilli, tuore 23g7kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g4kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g1088kcal204.6g21.2g19.6g5g
Valittu annoskoko658g544kcal102.3g10.6g9.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna329g272kcal51.2g5.3g4.9g1.3g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889