Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.4g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g117g70kcal1.8g15.2g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.8g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g58g18kcal0.5g2.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g700kcal51g43.6g35.2g4.8g
Valittu annoskoko658g350kcal25.5g21.8g17.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna329g175kcal12.8g10.9g8.8g1.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177